Jump to content

LazerR

Leader
 • Content Count

  1972
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by LazerR

 1. LazerR

  Clearing WildMight - Torsdag

  TOTALT DOMINERADE!!!!!!!!!
 2. LazerR

  First Pet

  grattis din val jävel
 3. LazerR

  Frank intro

  varmt välkommen , hoppas du vill detta
 4. Vitality hade ett week prep idag och vi highlightade vår egna discord tidigare idag och bestämde oss för att hitta dom vart de än gick. Började med att starta fighta outnumbered vid gdz men trots det så valde de att callea AF i en clean 1v1 , därefter gick de altar och vi visade dom vad som händer i en 1v1. Vi vinner ALLTID.
 5. LazerR

  Måndag - Vitality joke clan xdxdxd

  vi vinner alltid
 6. LazerR

  Torsdag - Wildmight + SR

  Var ute och smallmanna och sen såg vi att Wildmight va ute så massade genast upp den svenska truppen och gick ut, en fight startade och vi dominerade med vår höga kvalitè och spams. efter 1 timma i fighten så började sv och vr 1 itema så båda clanerna valde att ta endings och tellya ut, gf wm. efter detta fortsatte vi hoppa och vi hittade sr ett par gånger och clearade de snabbt, gf sr! bra dag för sverige ❤️ Media: https://streamable.com/ctwcvr Pics:
 7. LazerR

  VR + UNK + DF Smoked som vanligt

  Late night ts unit 100000x
 8. LazerR

  Torsdag - Wildmight + SR

  easy shit , #teamsweden!
 9. LazerR

  TS vs SWEDES PVM BINGO

  Vi utmanade Swedes i ett PVM bingo på en vecka. Från 9e - 16e oktober, veckan har bestått av mycket pvm och mycket roliga ögonblick och vi tackar Swedes för en bra match. Bilden nedanför är allt vi lyckades åstadkomma. Poäng : 289 Drops : Cox vapen : Nightmare unique : Dagannoth Rings : Zulrah Uniques : Dragon pickaxe : Godsword from scratch : Priffdinas Unique : D2H : 2x avernic / Arcane+Dex scrolls : Ancestral del : Wilderness ring : Pets : Slayer boss unique : Vorkath unique : Tob vapen : Justicar del : D pick/Visage/Elite clue (från kbd) : Infernal cape : Sigil : Godwars items : Odium / malediction : Sarchanis cudle :
 10. LazerR

  XDXXD into

  ❤️ lycka till du har visat bra aktivitet samt kommit in bra i gruppen ! kmr bli en bra member
 11. LazerR

  Fredag - TeamSweden slaktar PD

  ENKLASTE FIGHTEN NÅGONSIN
 12. LazerR

  TS vs SWEDES PVM BINGO

  ez win
 13. LazerR

  Onsdag - VIT smoked 1v1

  Gick ut för den dagliga pk trippen (vilket vi kommer göra varje dag) tills Wildmight vågar komma ut precis som de skrev i deras Topic LMFAO. De sa att de skulle hitta oss varje gång vi pkade. detta stämde inte då de kollade på istället, medan vi pkade och cleara Vitality 1v1. Till ingens överaskning så calleade de AF (som vanligt), så vi fick fortsätta kriga 1v2, sen kom rev och det blev 1v3 men det gjorde ingenting för oss då vi fortsätta dominera fighten. Tillslut så breakade vitalitys member så de tellyade ut och vi tog ending som vinnare. Vi har #1 country clan av en anledning och jag ber till alla gmt claner där ute att faktiskt komma och fighta oss. vi älskar det ❤️ samma tid imorgon btw! WM AVOIDING PRIMETIME GMT HAHAHAHAHAHAHAHAHHA AF MED: GIF på när de tellyar från oss (som ni kan se är det mestadels AF LMFAO) Vit clearad i caves efteråt
 14. LazerR

  Mobile gainz

  Gratty
 15. LazerR

  LmaoZarn Intro =)

  yo välkommen och lycka till!
 16. LazerR

  Boom sa de

  5?
 17. LazerR

  Torsdag - Vit + DF Smoked

  Imagine callea oss ut på deras private forums och endå avoida varje dag
 18. LazerR

  Onsdag - VIT smoked 1v1

  Ez as fuck !
 19. LazerR

  Tisdags MACE 6/10

  stank
 20. LazerR

  90 Smithing :)

  gz
 21. LazerR

  Ni som vet ni vet

  lmao gj @Lohow
 22. LazerR

  Söndag - Liths+SV nonprep

  Liths frågade oss om en fight som vi naturligtvis tackade ja till . I och med att Liths har varit inaktiva under en period så var de rätt rusty och vi hade extremt lila minimap under hela fighten och våra spams knäckte dom rejält. Därefter så frågade SV oss om en 30min cap singlespells fight vilket vi gick med på och vi satte upp west av GDZ och fightade under 20minuter innan REV äntligen vågade komma och crasha, inte så förvånad att de kom i 1 item barrage som vanligt, gf SV + LITHS! Liths fight: Sv fight :
 23. LazerR

  Söndag - Liths+SV nonprep

  EZ !!!
 24. LazerR

  dairies

  Grattis broder
×